Tuotevalikoimamme

Less is More

Less is Moren raaka-aineet on valittu huolellisesti niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Ne ovat myös täydellisesti ja nopeasti biohajoavia. Luonnollisten eteeristen öljyjen käyttö tehostaa tuotteiden hyvinvointia ja mielihyvää luovaa vaikutusta. Kuluttajille, jotka arvostavat luontoa.

Ekopharma Helsinki

EKOPHARMA on kotimainen sarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineina kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Sarjasta löytyy jokaiselle hiustyypille omansa.

DS

Korkealuokkainen, kotimainen, hajusteeton kampaamotuotesarja ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla

Four Reasons No Nothing

No Nothing -sarja ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia.


Catteco

Suosittuja Nurmijärven maaseudulla sijaitsevassa pajassa valmistettuja palashampoita ja saippuoita laadukkaista ja valikoiduista raaka-aineista.