Tuotevalikoimamme

Less is More

Less is Moren raaka-aineet on valittu huolellisesti niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Ne ovat myös täydellisesti ja nopeasti biohajoavia. Luonnollisten eteeristen öljyjen käyttö tehostaa tuotteiden hyvinvointia ja mielihyvää luovaa vaikutusta. Kuluttajille, jotka arvostavat luontoa.

Tuotevalikoimasta löydät hiusten hoitotuotteet, erikois- ja hiuksiin jätettävät hoitotuotteet sekä muotoilu- ja viimeistelytuotteet.

Ekopharma Helsinki

EKOPHARMA on kotimainen sarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineina kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Sarjasta löytyy jokaiselle hiustyypille omansa.

DS

Korkealuokkainen, kotimainen, hajusteeton kampaamotuotesarja ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla

Four Reasons No Nothing

No Nothing -sarja ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia.


Saaren Taika

Meillä myös vaihteleva valikoima ihania, suosittuja saippuoita!

Kaurilan Sauna

Meiltä ihanat deovoiteet! Helppokäyttöinen, miellyttävä deovoide auttaa pitämään kehon raikkaana. Ekologinen ja eettinen tuote ei sisällä alkoholia, alumiinia tai väriaineita. Valmistettu Helsingissä.

Käyttö: Ota deovoidetta herneenkokoinen nokare, sulata sormiin ja levitä kainaloihin tai jalkapohjiin. Sisältää mehiläisvahaa.

Välillä hyllystä löytyy muitakin Kaurilan Saunan tuotteita.